warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Soovime kõigile kaunist ja rahulikku jõuluaega! Olgu koos viibitud aeg rõõmus ning helge! Kasutades võimalust, oleme omalt poolt vaatamas tagasi mööduvale aastale, kõigile tegemistele ning inimestele, kellega koos oleme nii mõndagi korda saatnud. Meie postkasti on potsatanud postkaart Riigikogu Kantseleilt, kellega koos sai mai alguses läbi viidud ülipopulaarne vene näitus Toompea lossis. Vaadates seda iludust, arvasime, et jagame kaarti ka teiega, et selline võrratu kunst jõuaks kõigini. Aitäh meie partneritele, meie toetajatele ja meie külastajatele! Valgust majja ning südamesse!
Kliki lingil, et jõulukaart avada:

122334
https://www.riigikogu.ee/joul/RKK16_et/

loading
×