warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

2. mail oli meil au avada seto-vene kunstniku Viktor Leškini mälestusnäitust. See on juba kolmas MTÜ Vene Muuseumi näitus, mis toimub Toompea lossis tänu meie koostööle Riigikogu kantseleiga. Näitust Riigikogu esimees Eiki Nestor, kelle sõnul on MTÜ Vene Muuseumi iga-aastane näitus Riigikogus nagu hea traditsioon. Avamisel võtsid sõna ka MTÜ Vene Muuseumi juhatuse liige ning ühtlasi ka näituse kuraator Irina Budrik, näituse korraldamist toetanud rahvasaadik Viktoria Ladõnskaja-Kubits ning kunstniku poeg Viktor Leškin. Külaliste seas oli Venemaa Suursaatkonna esindaja, Integratsiooni SA ning Eesti Teaduste Akadeemia ametnikud.

Näitus kestab mai lõpuni ning on kõigile tasuta.

Lisame mõned fotod näituse avamisest.

 

loading
×