warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!

Kevad (paraku vaid kalendris) tähendab seda, et Vene muuseum on jälle näitusi korraldamas! Seekord me avasime XVII – XIX sajandite kirillitsatrüki raamatute näituse Tallinna Keskraamatukogu galeriis. Näha saab meie kollektsiooni säravamaid pärleid: usulist ja ilmalikku kirjandust, iidsete aegade kirikuisade teoseid ning vanaaegseid noodiraamatuid.

Näitust kaunistavad meie kunstikogu uued liikmed, milleks on Leonid Girini ja Jolanta Barauskaite religioosselt inspireeritud nahkkollaažid. Omalt poolt mainime, et Tallinna Keskraamatukogu galeriis nad näevad lausa vapustavad välja!

Näitus on avatud 6. – 29. märts 2019 Tallinna Keskraamatukogu (Estonia pst 8) galeriis. Sissepääs on tasuta.

TAGS: näitus, raamatud

loading
×